Ik ben Els Verkerk, 60 jaar. Ik heb twee dochters en 4 kleinzoons. In mijn werkzame leven heb ik, als jurist en verandermanager, verschillende functies gehad, eerst in het Erasmus MC Rotterdam en later onder meer  in de jeugdgezondheidszorg als directeur van de 0-4 jarige zorg (consultatiebureaus) in Rotterdam.

De sector waarbinnen Distinto werkt, is voor mij dus geen onbekende. Mijn kennis en werkervaring wil ik  daarom heel graag inzetten in mijn rol als lid van de Raad van Toezicht

Mijn belangrijkste drijfveren zijn “écht samenwerken” en ”kinderen en hun ouders zijn begin- én eindpunt”. Er  is veel in verandering in de jeugdzorg waardoor het voor zowel de ouders als de jeugdprofessionals niet altijd even gemakkelijk is. Toch ben ik ervan overtuigd dat het gaat lukken, juist vanuit een grote betrokkenheid en een continu streven naar het leveren van kwalitatief goede zorg, ieder vanuit zijn eigen rol in gesprek met elkaar.  Dat kunnen we alleen maar bereiken door het samen te doen in contact met ouders. Graag zet ik me in om vanuit de Raad van Toezicht mee te denken en adviezen te geven om dit, juist in dit zo complexe en veranderende jeugdveld, steeds maar weer voor elkaar te krijgen.

Els Verkerk

Start typing and press Enter to search